Personal

DISK/SERVICEPERSONAL (1 tjänst kvar)

Vår disk/servicepersonal är en viktig del för att vår verksamhet ska fungera. Det krävs ingen utbildning, erfarenhet är en fördel men vi ser till att lära upp dig.  Huvudsakligen ser du till att smutsig disk snabbt tas om hand och att ren disk hamnar där den hör hemma. Du kommer att fylla och tömma diskmaskinen, hålla rent och snyggt i serveringen. Förmodligen kommer du vid vissa tillfällen även hjälpa till med en del andra arbetsuppgifter också, på lagret eller bageriet. Det ingår även att städa servering och diskrum vid stängning. Du ansvarar dessutom för att vår gästtoalett kontinuerligt ser bra ut.

Till disken söker vi dig som är ordningsam, noggrann, ansvarsfull och har känsla för detaljer. Att gilla lägga pussel är en fördel. Du gillar att hålla ett högt tempo och är bra på att motivera och peppa dina kollegor. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig och tycker om att ha det rent och snyggt omkring dig.

Stundtals kan det vara ett högt tempo så det är viktigt att du trots detta kan arbeta effektivt och med ett glatt humör.  Tjänsten är på heltid och mellan v 23 och v 29 (omfång kan diskuteras). Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: sofie@kaffestuganiboda.se

 

BUTIKSBITRÄDE GELATO & BISCUITS BYXELKROK (1 tjänst kvar)

Från veckan innan midsommar till mitten på augusti har vi  öppet sju dagar i veckan på våra gelaterior i Byxelkrok och Sandvik. Där serverar vi vår egentillverkade gelato, vårt egenrostade kaffe och våra egentillverkade biscottis och kakor.

Som butiksbiträde på Gelato & Biscuits möter du våra gäster och serverar i huvudsak gelato och kaffe. Sysslorna är de vanligt förekommande i ett café, dvs förutom att hjälpa gästerna i kassan, är det viktigt att serveringen ser inbjudande och fin ut. Stundtals kan det vara ett högt tempo så det är viktigt att du trots detta kan arbeta effektivt och med ett glatt humör.  Tjänsten är på heltid och mellan v 24 och v 33 (omfång kan diskuteras). Vi ser helst att du har kassavana, men inget krav.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: sofie@kaffestuganiboda.se