GILLAR DU ATT JOBBA MED BRA RÅVAROR,
HÖG KVALITETSNIVÅ OCH ATT GE TOPPENSERVICE TILL KUNDER?

Kaffestugan i Böda är ett genuint hantverksbageri på norra Öland med stenugnsbakade surdegsbröd, frukostfrallor, smörbakade vete- och wienerbröd samt massor av andra goda bakverk, tårtor och bakelser. Vi rostar kaffe också, tillverkar vår egen glass och bakar pizza. Dessutom har vi mackor, sallader, smoothisar och mycket mycket mer. För oss är bra och äkta råvaror en måttstock för allt som vi tillverkar, väljer ut och säljer.

Nu söker vi personal för säsongen 2019. Kanske är du en av dem som vill komma och arbeta i vårt härliga gäng.

BAGARE
Du som söker som bagare tycker om att få chansen att arbeta från grunden med långjästa bröd bakade på surdeg, både uppslagning och avbakning samt tillverka kaffebröd och kakor. Det är stundtals ett högt tempo som ställer krav på att god planeringsförmåga och självständighet.

För tjänsten krävs utbildning och du bör vara noggrann i allt du gör då det är viktigt att alla produkter håller hög kvalitet. Vi hoppas att den som söker är en positiv och glad person med stor glädje till yrket. Tjänsten är på heltid och belagd någon gång mellan mellan v 27 och v 31 2019, omfång kan diskuteras. Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: lena@kaffestuganiboda.se

 

BUTIKSPERSONAL:
Som butikspersonal krävs ingen utbildning men butiks-/kassavana är meriterande och så naturligtvis ett genuint intresse för att ge hög service till alla våra underbara kunder. Stundtals kan det vara ett högt tempo så det är viktigt att du trots detta kan arbeta effektivt och med ett glatt humör. Du bör dessutom vara minst 18 år. Tjänsten är på heltid och mellan v 27 och v 32. Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: annette@kaffestuganiboda.se