Bagare och konditor

BAGARE

Vi har tillsatt tjänsterna för 2024. Vi börjar rekryteringen inför 2025 i januari. 
Vi är ett hantverksbageri som gillar att göra saker från grunden och har en jämn och hög kvalitet som mål. Du som söker som bagare, vare sig du har erfarenhet eller går utbildning just nu, tycker om att få chansen att arbeta från grunden med långjästa bröd bakade på surdeg, både uppslagning och avbakning samt tillverka kaffebröd och kakor. Det är stundtals ett högt tempo som ställer krav på att god planeringsförmåga och självständighet.

Vi hoppas att den som söker är en positiv och glad person med stor glädje till yrket. Du bör också vara noggrann i allt du gör då det är viktigt att alla produkter håller hög kvalitet. Tjänsten är på heltid och belagd någon gång mellan mellan v 27 och v 31, omfång kan diskuteras. Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: lena@kaffestuganiboda.se

KONDITOR

Hos oss är kunderna vana att hitta både klassiska och moderna tårtor och bakelser. Som konditor arbetar du självständigt och har stort utrymme för kreativitet och egna idéer. Kanske är du färdigutbildad och har erfarenhet. Kanske går du utbildning just nu. Det viktiga är att du är glad, positiv och brinner för yrket samt är noggrann i ditt arbete .

I arbetet ingår tillverkning av tårtor, bakelser och kondiskakor. Våra produkter håller en hög kvalitet och är gjorda från grunden så kunskap om tillverkning av mousser, krämer etc är ett krav. Det är stundtals ett högt tempo som ställer krav på att god planeringsförmåga och självständighet. Boende finns men har du eget är det en fördel. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: lena@kaffestuganiboda.se