Disk/servicepersonal

DISK/SERVICEPERSONAL

Vi har tillsatt tjänsterna för 2024. Vi börjar rekryteringen inför 2025 i januari. 
Vår disk/servicepersonal är en viktig del för att vår verksamhet ska fungera. Det krävs ingen utbildning, erfarenhet är en fördel men vi ser till att lära upp dig.  Huvudsakligen ser du till att smutsig disk snabbt tas om hand och att ren disk hamnar där den hör hemma. Du kommer att fylla och tömma diskmaskinen, hålla rent och snyggt i serveringen. Förmodligen kommer du vid vissa tillfällen även hjälpa till med en del andra arbetsuppgifter också, på lagret eller bageriet. Det ingår även att städa och hålla serveringen och diskrum fin under dagen samt vid stängning. Du ansvarar dessutom för att vår gästtoalett kontinuerligt ser bra ut.

Till disken söker vi dig som är ordningsam, noggrann, ansvarsfull och har känsla för detaljer. Att gilla lägga pussel är en fördel. Du gillar att hålla ett högt tempo och är bra på att motivera och peppa dina kollegor. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig och tycker om att ha det rent och snyggt omkring dig.

Stundtals kan det vara ett högt tempo så det är viktigt att du trots detta kan arbeta effektivt och med ett glatt humör.
Tjänsterna är på heltid och mellan v 23 och v 33 (omfång kan diskuteras).
Boende finns men har du eget är det en fördel.
Har du några frågor så tveka inte att höra av dig.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till: sofie@kaffestuganiboda.se