GELATO & MARMELAD

Vi älskar god glass, därför tillverkar och säljer vi vår egen gelato under högsäsong! En smakintensiv italiensk glass tillverkad av naturliga råvaror som mjölk, frukt, bär och socker. Om det inte är en sorbet förstås, för då är den oftast helt mjölkfri. Glassen köper du i våffla eller bägare och äts med fördel ofta säger de som har provat.

Gelato & Biscuits

I våra gelaterior i Byxelkroks och Sandvik hamn kan du njuta av riktig glass i härlig öländsk miljö. Här kan du sitta och blicka ut mot Blå Jungfrun och dricka en god kopp kaffe tillsammans med vår egentillverkade gelato, en delikat biscotti eller någon annan liten kaka. Här hittar du också vårt egenrostade kaffe förpackat i 250 g påsar och 1 kg, te, marmelader, kakor, biscotti och knäckebröd. Missa inte vår egentillverkade mjukglass och i Byxelkrok och Böda. Med öländsk mjölk från Österbo gård i Dödevi. Så lokalt det bara kan bli.

Egen marmelad

Vi tillverkar också våra egna marmelader. Självklart är också dessa fria från konstigheter såsom smakförstärkare och konserveringsmedel. Vi gillar ju naturliga råvaror! Rabarbern plockar vi i grannbyn, den är odlad så naturligt som det bara går. Hallon och blåbär köper vi, de är ekologiskt odlade.